Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Utazáskereső

Rólunk

„Sohasem az a fontos, hogy milyen messze, milyen magasra ment az ember, s az sem, hogy milyen nehezen, csakis az, milyen élményeket hozott magával” (Karl Lukan)


Merj nagyot álmodni, és mi gondoskodunk róla, hogy valóra váljon! A Danu Travel csapata öt főből áll, kollégáink magas szakmai tudással, és hozzáértéssel, több évtizedes tapasztalattal segítenek abban, hogy az utazásod felejthetetlen legyen. Az általunk kínált desztinációk többségéről első kézből tudunk információt adni, mivel munkatársaink személyesen is elutaztak és tapasztalatokat szereztek az adott térségről. Utazásodat úgy alakítjuk, ahogy Te szeretnéd, nálunk nincs lehetetlen, akár egy romantikus toszkán nyaralásról, egy egzotikus Maldív-szigetekről, netán egy alaszkai hajóútról legyen szó. Olyan helyre szeretnénk elutaztatni, ahonnan „nem akarsz majd visszatérni”, hiszen ezt a helyet keresi mindenki. Nagyon nagy szeretettel várunk irodánkban, és reméljük, hogy mi leszünk azok, akik segítenek neked abban, hogy te is átéld azt, amit az utazás élménye nyújt.