Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom
Utazáskereső

Ütős előleg

Vegye igénybe 2020. február 28-ig elérhető Ütős előleg akciónkat, és foglalja le álmai utazását 15 000 Ft/fő-ért!

 

Magyarországon egyedülállóan csak az Invia Utazásszervezőnél foglalhatja le tetszőleges utazási csomagját közel 100 utazásszervező iroda kínálatából mindössze 15 000 Ft/fő előlegért. Így biztos lehet benne, hogy amennyiben megtalálta álmai nyaralását, azt most valóra is válthatja, hiszen az Ütős Előleg befizetésével máris biztosította helyét!

Több százezer folyamatosan frissülő ajánlat közül választhatja ki utazását a 2020.05.01. és 10.31. közötti időszakra. Az Ütős előleg akció 2019.101.01- től foglalható és 2019.02.28-ig (vagy visszavonásig) érvényes, szinte minden utazásszervező ebben az időszakban elérhető ajánlataira.

Miért érdemes First Minute utazást foglalni Last Minute helyett?

 

  • széles kínálat - A teljes kínálatból választhat, hiszen a korai tervezéssel nem kell attól tartania, hogy az igényeinek és vágyainak leginkább megfelelő szállodában már nem lesz szabad szoba.

  • kedvezmények - Az előfoglalási időszakban számos, az utazásszervezők által biztosított kedvezmény érhető el.

Az Ütős előleg teljes feltétele megtalálható a következő linken: https://www.invia.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek/

 

GYIK - Ügyfeleink leggyakrabban felmerülő kérdése az Ütős előleg kapcsán

  • Mi történik, ha úgy döntök, mégsem utazom el?

Amennyiben túlfizetés történt az utazásszervező lemondási feltételeihez képest, úgy természetesen visszajár a különbözet, viszont ha az Ön által kifizetett összeg nem éri el az utazásszervező által meghatározott bánatpénz összegét, az Invia.hu jogosult az összeget kártérítés címén az Ügyféltől bekérni. Az „Ütős előleg" egyfajta előlegtípus, ami azt jelenti, hogyha bármelyik fél részéről fizetésbeni eltérés merül fel, úgy azt a felek kiegyenlítik. (Invia vs. Ügyfél)